Littlephant + Bemz.

Flera av dessa härliga kuddar får gärna flytta in hos mig nu i vår, designade av formgivaren och illustatören Camilla Lundsten, och i ett nytt samarbete med Bemz så kan sex av hennes mönster även klä din gamla ikea soffan. Hennes mönster har hittills synts mest i barnrummet men tar nu ett steg in i vuxenvärlden.  Kolla in Bemz om du känner för att uppdatera din ikea soffa med ett roligare tyg. Eller varför inte klä in en sänggavel i ett av dom härliga mönstrerna.

littlephants camilla lundstens

42

bemz

56sängfix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>