Önskelista

önskelista copy

 

Jag börjar mitt första inlägg med en önskelista och kanske även en gnutta inspiration till er som läser detta. Ljusstaken kommer ifrån Jorge de la cruze och med lite rundstav och koppar kopplingar så tänkte jag göra mig en egen i helgen. My Monumental Guide To New York är David Ehrenstråhles senaste  tillskott bland hans alster, den kommer att pryda min vägg i hallen här hemma så fort jag har hittat en passande ram.  Sidobordet Minni Mae Paper kommer från Maze och får gärna flytta in i mitt vardagsrum. Ljuslyktan är så klart Tom Dixon och går att beställa här. De små ljusstakarna som är mässing klädda inuti kommer ifrån Skultuna mässingbruk och går att beställa även här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>