Månadsarkiv: januari 2014

Littlephant + Bemz.

Flera av dessa härliga kuddar får gärna flytta in hos mig nu i vår, designade av formgivaren och illustatören Camilla Lundsten, och i ett nytt samarbete med Bemz så kan sex av hennes mönster även klä din gamla ikea soffan. Hennes mönster har hittills synts mest i barnrummet men tar nu ett steg in i vuxenvärlden.  Kolla in Bemz om du känner för att uppdatera din ikea soffa med ett roligare tyg. Eller varför inte klä in en sänggavel i ett av dom härliga mönstrerna.

littlephants camilla lundstens

42

bemz

56sängfix

Inrednings trender 2014.

En snabb uppdatering av tre trender som vi kommer se mycket av 2014 är dessa.

Forest - med inspiration från naturen, många gröna toner och mycket trä, fototapeter av natur och fotoprint kuddar med djur och natur. Finns en grym bok som heter ”Naturlig Inredning” där man kan få många tips på egna saker man kan göra av trä och annat härligt utifrån.

Untitled-1

En annan trend är den Grafiska, här blandar vi både mönster och struktur, mjukt och hårt, svart och vit, gärna fototapeter som ser ut som marmor eller betong.

sara-11

Den sista trenden är en Etnisk trend där inspirationen kommer ifrån ikat-prints. Symmetriska mönster och naturfärger, även blått och vitt.

sara-14

(bilderna är lånade av trendstefan)